Rendering broken on Android app

#51

I tried this on my Android/Samsung tablet and after changing the Chrome flag the ‘theme’ setting does not open in Newsblur. I restarted the tablet after forcing a stop on the Newsblur app. Theme setting doesn’t open whether that Chrome flag is set for default, enabled or disabled. Weird.

#52

This worked on a Moto G7 running Pie, but did not work on a Pixel 3 running Q Beta 3 which isn’t entirely surprising.

#54

Thanks. The chrome://flags trick worked for me on Note 9 Pie.

#55

I have disabled the Chrome flag and it worked initially. Lately it stopped working (despite flag) and I need to kill Newsblur several times for it to display text correctly…

2 Likes
#56

The flag does not work for me either. Desactived the standard Chrome app and disabled the flag in the Chrome beta. No change.

2 Likes
#57

Over two months now, and still no resolution. This is beyond maddening.

2 Likes
#58

12 days ago the ETA was “within the week”. Any update?

1 Like
#59

I pushed on our new Android developer to get a resolution. It’s going to take some more work I’m afraid. You can follow the ticket to watch it happen in real-time, for what it’s worth: https://github.com/samuelclay/NewsBlur/issues/1178#issuecomment-492849604.

In fact, I just noticed that Caleb asked me to release a build 2 hours ago. So I’ll get on that now and try to push it out to the beta channel.

1 Like
#60

webview beta 75.0.3770.40 came out today but does not fix it.

1 Like
#61

what/where is the invite to the beta channel, Mr. Clay?

#62

there’s a join beta button in google play on the listing for the app.

#63

doh! my bad.

#64

Ok, this is finally nearing completion. We should have a beta out tomorrow, based on how things are looking.

#65

Unfortunately the fix didn’t work. We’re going to keep iterating on this and I’ll post as soon as we have something. Stay tuned.

1 Like
#66

Looks like our bug is getting attention from Google’s Chromium team, so that’s good news!

https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=964594

4 Likes
#67

Just pushed out a new beta (v9.0b2) which fixes this issue. Please let me know if it works for you and then I’ll release to production a day or two later.

1 Like
#68

installed, seems to load stories very quickly, and ‘light’ mode appears correct in my spotchecking. I’ll report back within 24hrs if I see any problems.

#69

success using the new newsblur beta with webview 75.0.3770.51 on my old android 5.1.1

#70

The new beta looks good with light theme.

#71

Fixed. Updated Chrome, installed new Newsblur.